Ik heet Virginia Brouwn en ik ben geboren in 1955 te Paramaribo, Suriname.

Mijn zoektocht naar mijn Zelf begon toen ikĀ  zestien was. Ik las met zeventien het boek “Siddharta” van Herman Hesse en wilde terstond naar India vertrekken om, net als hij, de latere Gautama de Buddha, de waarheid over alles en vooral over mijzelf te ontdekken en te leren kennen.

Vele jaren later, tijdens mijn reis naar India, en de jaren erna tijdens mijn zoektocht naar mijn Zelf, ben ik in contact gekomen met deze “zo helende vorm” van het “zich uiten”: de Mandala (hetgeen cirkel betekent.)

Ik ben er pas in 2001 mee aan de slag gegaan, en heb er voor mijzelf een “koni” van gemaakt: een vaardigheid, die ik graag met anderen in liefde wil delen. Zo raakt de cirkel ook rond, wanneer ook zij, degenen die aan mijn workshops deelnemen, hun kennis hierover op hun beurt weer doorgeven aan anderen: “I’m just a vehicle”.

Medio september 2013 start ik met het geven van workshops, solo of in kleine groepjes van maximaal 3 personen in huiselijke sfeer. Dit kan doordeweeks zijn op maandag tot en met donderdag in de middag. De prijs hiervoor is 40 euro inclusief alle materiaal. Koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Voor kinderen onder de 16 jaar reken ik een appart tarief.

Ik heb vanaf 2009 gewerkt in Buurtatelier 88, Stichting Aravinda en het Parkhuys Almere. Incidenteel ook op andere locaties.

Mandalatekenen werkt rustgevend en ordenend in je hoofd en leven. Het kan zorgen dat emoties in jou zich uiten, zonder dat jouw kwetsbaarheid wordt geschaad.

Ik probeer zo veel mogelijk mijn kennis van het mandalatekenen over te dragen, zodat men er thuis ook zelf mee aan de slag kan.

 

Virginia Brouwn